Recordkorting in veiling groepsaankoop zonnepanelen

24 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie heeft een recordkorting opgeleverd voor alle deelnemers. De groepsaankoop is gestart door gemeenten uit de provincie Utrecht in samenwerking met iChoosr, onafhankelijk organisator van groepsaankopen. Ruim 2.100 geïnteresseerden schreven zich in voor deze actie. Deze deelnemers ontvangen een aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem met de scherpe prijs uit de veiling.

Succesvolle veiling: hoogste korting ooit behaald!

De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling ruim 29% lager dan de indicatieprijs bij inschrijving. Dit is de hoogste korting ooit behaald in een veiling van SamenZonneEnergie. Gemiddeld besparen deelnemers €1.448,- als zij besluiten op het aanbod in te gaan. De scherpe prijs kan bij een groepsaankoop worden behaald door inkoopvoordeel van de leverancier, maar bovenal door logistiek voordeel. Doordat veel deelnemers uit dezelfde regio komen, kunnen de werkzaamheden goed worden georganiseerd.

SolarNRG wint de veiling

Alle leveranciers die meebieden in de veiling doorlopen vooraf een uitgebreid kwalificatieproces op basis van bedrijfsvoering, ervaring en financiële stabiliteit. De veiling wordt gewonnen door de leverancier die de scherpste prijs biedt in de veiling. SolarNRG is de winnende leverancier van deze groepsaankoop en doet een kwalitatief hoogwaardig aanbod aan alle deelnemers.

Wie is SolarNRG?

SolarNRG heeft inmiddels meer dan 13 jaar ervaring en mag zich tot één van de grootste spelers op de Nederlandse markt rekenen. Directeur Marco van Veen laat weten enthousiast te zijn alle deelnemers van SamenZonneEnergie een aanbod te mogen doen. 'SolarNRG werkt alleen met A-merk fabrikanten, die kwalitatief hoogwaardig materiaal leveren. Het montagemateriaal wordt in de eigen fabriek gemaakt en is TNO gecertificeerd. De basis van ons bedrijf vormt een eerlijke voorlichting en het streven naar het best passende systeem bij uw situatie', aldus van Veen.

Meedoen kan nog

Om zoveel mogelijk inwoners van de provincie Utrecht de mogelijkheid te bieden van dit aanbod te profiteren, blijft de inschrijving voorlopig open - totdat de maximale capaciteit is bereikt. Nieuwe deelnemers ontvangen direct na inschrijving een aanbod met de scherpe prijs uit de veiling. Vrijblijvend inschrijven kan via www.SamenZonneEnergie.nl. Iedereen heeft tot en met 29 december de tijd om te beslissen of ze gebruik willen maken van het aanbod.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie