Wintermarkt op HC Kromme Rijn

20 november 2016 om 00:00 Sport

Hockeyclub Kromme Rijn rond het laatste competitieweekend voor de winterstop sfeervol af. Zaterdag 26 november organiseren de dames Veteranen A een wintermarkt. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur gaan de kofferbakken open! Iedereen kan dan neuzen tussen de tweedehands spullen en zich tegoed doen aan verschillende lekkernijen. De opbrengst is voor het tweede kunstgrasveld.

De wintermarkt is één van de vele activiteiten die door de leden van de club worden georganiseerd om voldoende geld in te zamelen voor een tweede kunstgrasveld. Verschillende teams zijn al in actie gekomen. Kom je gezellig naar een wedstrijd kijken, dan is de kans groot je een homemade baksel kan kopen bij je overheerlijke beker koffie. Er zijn ook unieke zelfgemaakte kaarten in omloop, en is er hard gelopen tijdens de sponsorloop. Afgelopen weekend gingen de seniorenleden helemaal op in het door heren 1 georganiseerde bierfeest. En voor komende weekend staat er een wintermarkt op het programma.

De wintermarkt vind je aan de Tolhuislaan in Bunnik. Iedereen is zaterdag 26 november van harte welkom tussen 10.00 uur en 14.00 uur. De toegang is vrij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie