Kerstmarkt Werkhoven op 17 december

18 november 2016 om 00:00 Nieuws

Op zaterdag 17 december vindt de inmiddels bekende kerstmarkt in Werkhoven plaats. Deze markt staat voor grootste deel in het teken van 't Dak van Werkhoven', de actie om het leien dak van de katholieke kerk te vervangen. Aanwezig zijn het vertrouwde Rad van fortuin, kramen met kerstspullen, en meerdere kinderattracties. Uiteraard is een hapje en drankje te verkrijgen en wordt alles muzikaal omlijst met de zangkoren uit de gemeente Bunnik. De markt wordt gehouden rondom de kerk aan de Herenstraat 11 in Werkhoven van 14.00 tot 19.00 uur. Een mooi moment om de laatste kerstversieringen aan te schaffen en alvast in de sfeer van kerst te komen!

Daarnaast is deze kerstmarkt deels commercieel van opzet. Ondernemers van binnen en buiten Werkhoven kunnen zich nog aanmelden om een kraam te huren. Ook personen die aan kerst verwante workshops willen promoten zijn welkom.

Voor meer informatie over de kerstmarkt en de verhuur van kramen kunt u contact opnemen met: werkhoven@pj23.nl of 0343-551201. Zie ook www.dakvanwerkhoven.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie