KRIEBELS; een 18+ event, maar dan net even anders.Van 8 t/m 11 december 2016 vindt in Rotterdam Ahoy

17 november 2016 om 00:00 Nieuws

Van 8 tot en met 11 december 2016 vindt in Hal 1 van Rotterdam Ahoy KRIEBELS plaats.

Een nieuw erotisch evenement dat door organisator Lodder Events net even anders wordt aangepakt dan de al bekende beurzen. Vier dagen lang heerlijke deelnemers, ondeugende informatieve en spannende shows waarbij de organisatie veel aandacht besteedt aan entertainment voor een zeer brede doelgroep. De bezoeker bepaalt hoe ver hij of zij wil gaan.

KRIEBELS is een veelzijdig evenement. Een echte beleving! Dat merken de bezoekers bij aankomst. Een persoonlijk welkom hoort daar bij. De diversiteit van alles wat men aantreft tijdens KRIEBELS is groot. De bezoekers worden op het hele evenement verwend met prachtige shows, artiesten, cabaret, strip-acts, DJ's, workshops en veel prachtige, verrassende en ondeugende presentaties van een grote hoeveelheid deelnemers.

Deze deelnemers komen uit alle hoeken van de adult-branche of aanleunende branches. KRIEBELS is niet plat maar informatief ondeugend met aandacht voor alle liefhebberijen en voor een brede doelgroep. Lekker leven in een goed en gezond lichaam is belangrijk.

Er is een brede aandacht voor vele seksuele voorkeuren en uitingen, aandacht voor LHBT gemeenschap en er zijn special-interest presentaties over het gehele evenement te vinden. Meer informatie over KRIEBELS, de deelnemers, bereikbaarheid vindt u op de website:

www.kriebels-event.nl . Hier kunt u ook reductiekaarten bestellen.

Spannend……KRIEBELS!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie