Ambachtelijke tapas en bites

23 november 2016 om 00:00 Zakelijk

BUNNIK Gasten verrassen met pure, creatieve tapas en bites uit de internationale keuken. Dat is de kracht van het Bunnikse restaurant Rodaen. De ware kunstwerkjes zijn een lust voor het oog en zien eruit om in te bijten. En dat mag. In onbeperkte mate zelfs. Het vriendelijke en gastvrije personeel heet u graag welkom.

Bij Rodaen kunt u genieten van pure en creatieve mini-gerechten met als basis dagverse ingrediënten. "Onze koks bereiden de gerechten na bestelling à la minuut", vertelt eigenaar Co Mol. "Dus geen kant-en-klare, opgewarmde hapjes, maar ambachtelijk bereide gerechten, waarbij zo veel mogelijk gebruik gemaakt wordt van verse (streek)producten."

PRESENTATIE De mini-gerechtjes zijn bovendien een lust voor het oog, zegt bedrijfsleider Sebastiaan Dijk. "De presentatie is net zo belangrijk. Elk bord ziet er mooi uit. Bestelt iemand ossenhaas als bite? Dan krijgt hij of zij behalve een prachtig stukje kwaliteitsvlees ook wat aardappeltjes en groenten voorgeschoteld. Een volwaardig gerecht, maar dan in het klein. Ook desserts zien er fantastisch uit. Aan elk gerechtje wordt alle zorg besteed: op het gebied van bereiding, presentatie en natuurlijk ook bediening. Dat heeft te maken met onze passie, met de liefde voor het vak."

INTERNATIONALE KEUKEN De kaart, die regelmatig ververst wordt, kent tal van spannende, internationale tapas en bites. Zo kunnen durfals kiezen voor bijvoorbeeld gekarameliseerde sprinkhanen en calamares à la Romana als voorgerechtjes, terwijl minder avontuurlijk ingestelde gasten kunnen genieten van rauwe ham met meloen of een garnalencocktailtje.Ook bij de hoofdgerechtjes en nagerechtjes is er volop keus: van sateetje van kippendijen en hamburgertje tot Thaise kip curry en bapao met pekingeend en van Eton mess tot chocotaartje.

ONBEPERKT Van de ruime keuze in tapas en bites kunt u voor 27,95 euro per persoon onbeperkt genieten. Per ronde kunt u twee gerechtjes kiezen. Kinderen tot en met 10 jaar betalen slechts 1 euro per leeftijdsjaar.

SPECIALE WENSEN Glutenvrij, lactosevrij of andere dieetwensen? "Geen enkel probleem", zegt Co. "We zorgen dat het in orde komt. Als iemand lactose-intolerantie heeft, zorgen we dat er bijvoorbeeld sojamelk in huis is. En als het er niet is? Dan ga ik het alsnog persoonlijk halen!"

LUNCH Natuurlijk zijn gasten ook welkom voor koffie, lunch of borrel. Zeker in combinatie met de gratis wifi is de horecagelegenheid daardoor ook voor 'zakelijke gasten' interessant.

KERST Rodaen is ook beide kerstdagen geopend en serveert ook dan het onbeperkte tapas- & bitesmenu voor dezelfde prijs. Vergeet niet tijdig te reserveren.

Rodaen is gevestigd op de Stationweg 3 in Bunnik. Kijk voor meer informatie op www.rodaen.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie