Sponsoren van levensbelang voor Dier en Wij

14 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Kinderboerderij Dier en Wij is een vrijwilligersorganisatie die mede in stand wordt gehouden door de bijdrage van sponsoren. Hoe belangrijk hun bijdragen zijn blijkt wel uit: Hooi & stro halen. Afgelopen zaterdag is de hooiberg van de kinderboerderij gevuld. Voor de vrijwilligers van Dier en Wij was het slechts een ochtend werk door het gesponsorde transport van A-one spoedkoeriers.

VOORDEUR EN KOZIJN De klussers van de boerderij kunnen eenvoudige klussen zelf uitvoeren. Maar het vervangen van een rottende voordeur en een rottend kozijn is te ingewikkeld. Recent is vervanging gesponsord en uitgevoerd door Tien Schilder-Glas-Afbouw Bunnik.

VOGELGRIEP Sinds vorige week is er een ophokplicht vanwege vogelgriep die heerst in Nederland. Alle kippen, duiven, eenden en ganzen van de boerderij moeten beschermd worden tegen besmetting. De kippen zitten daarom in de ruime ren die gebouwd is door Rotary Bunnik. De eenden zitten onder de stellage die door Restaurant Vroeg gebouwd is.

NIEUWE PROJECTEN Dier en Wij wil de komende jaren de konijnenweides gaan opknappen en het straatwerk op het voorterrein herstellen. Er wordt gezocht naar partners om die projecten te realiseren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie