Samaya verwent mantelzorgers

16 november 2016 om 00:00 Nieuws

WERKHOVEN De Dag van de Mantelzorg vindt dit jaar plaats bij conferentiecentrum Samaya, aan de Hollendewagenweg in Werkhoven. De nieuwe eigenaren hopen de mantelzorgers een mooie dag te bezorgen.

De Dag van de Mantelzorg wordt, in opdracht van de gemeente, uitgevoerd door Monique van Wielink en Femke Dotman uit Bunnik. Vaak wordt bij mantelzorger gedacht aan ouderen, maar de groep is veel groter. Monique: "Ook ouders met jonge kinderen, die bijvoorbeeld chronisch ziek of gehandicapt zijn, zijn mantelzorgers. En 40-plussers waarvan de partner een beperking heeft of langdurig ziek is, horen bij deze groep."

In hun zoektocht naar een geschikte locatie kwamen zij al snel uit bij Samaya. Femke: "Het is een plek waar rust, schoonheid en verwend worden bij elkaar komen."

LINK De nieuwe eigenaren Tonja en Mickel Bos reageerde direct enthousiast op het verzoek en besloten een aantal ruimten voor niks beschikbaar te stellen. Femke: "Ze zagen direct de link tussen een plek als Samaya en een verwenmiddag voor mensen die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden." De locatie heeft affiniteit en ervaring met de doelgroep. Ieder jaar wordt er een prachtig weekend voor zwaar belaste mantelzorgers verzorgd, met de hulp van donaties en sponsors.

In verschillende zalen worden er verrassende activiteiten georganiseerd. Samaya zorgt ervoor dat alle ruimtes precies zo ingericht worden, dat alle mantelzorgers met hun gast een onvergetelijke middag zullen hebben. Samaya sponsort de zalen en zorgt ervoor dat alles op tijd klaar staat, de gemeente Bunnik zorgt ervoor dat iedereen van culinaire hapjes kan genieten die gemaakt worden door de koks van de heerlijke keuken van Samaya.

WELKOM Tonja en Mickel Bos hebben sinds 1 september Samaya over genomen. Tonja: "Het is een fantastisch plek, met een team dat draait als een goede motor. We voelen ons erg welkom." Samen met het team doen ze er alles aan om mensen een warm welkom te heten. De ideale plek voor de dag van de mantelzorg. Aanmelden kan bij Femke via fdotman@zonnet.nl of 06-52549905 of bij Monique via: 06-50246527.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie