Het Lysenko Koor viert jubileum met een groots jubileumconcert

7 november 2016 om 00:00 Nieuws

Vanaf oktober 2016 viert Het Lysenko Koor uit Nieuwegein, o.l.v. Inna Ogarok, haar 20 jarig jubileum. In dit jubileumjaar zullen bijzondere optredens worden gegeven in binnen-en buitenland.

Op 27 november geeft Het Lysenko Koor een internationaal concert met als gasten het Oekraïense tenoren kwartet Bel'Canto en 2 jonge talentvolle muzikanten uit Dolyna (Oekraïne), winnaars van het muziekconcours.

Het concert vindt op zondag 27 november plaats in de historische Domkerk, Achter de Dom 1, 3512JN Utrecht. Aanvang 15.00 uur.

In mei 2017 reist het koor weer af naar Oekraïne en in oktober 2017 verzorgt Het Lysenko Koor een Bisschoppelijke liturgie in de Westminster Abbey in Londen.

Kom op 27 november om 15.00 uur kijken en vooral luisteren naar dit internationale concert in de Domkerk. Laat u verrassen door de prachtige Oekraïense klanken van koor, tenoren kwartet en jonge instrumentalisten uit Oekraïne. Bestel de kaarten via info@lysenko.nl of koop ze aan de kerk. Meer informatie: www.lysenko.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie