Carnavals vereniging De Vergeten Hoek verrast Zonnebloem

7 november 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN Carnavalsvereniging De Vergeten Hoek verraste het bestuur, vrijwilligers en de gasten van de Zonnebloem met een fraai en totaal onverwacht cadeau. Tijdens een muzikale bijeenkomst met veel gasten kwamen de bestuursleden Jolanda Strik en Erik van der Valk langs om de Zonnebloem ' iets' aan te bieden. Zowel vrijwilligers als gasten waren benieuwd wat er ging gebeuren. Hoe groot was de blijdschap toen bleek dat de carnaval een bijzonder cadeau kwam aanbieden.

De carnavalsvereniging is aangesloten bij de Federatie Midden Nederland. Deze federatie werd opgeheven. Dat leverde een onverwacht bedrag op voor de carnaval, daar zij de betaalde contributie terugontvingen. Nu wilde ze dit

niet zomaar in hun eigen kas stoppen, maar een goed doel uitzoeken om dit bedrag aan te schenken. Zij kozen daarbij voor de Zonnebloem Werkhoven, waar zij al een warme band mee hebben en elk jaar een 55+ carnavals avond voor organiseren. De carnavalsvereniging zou geen carnavalsvereniging zijn als zij er geen ludiek tintje aan zouden geven. Vandaar dat voorzitster Willie van der Meer een prachtig bedrag van 333,33 euro in ontvangst mocht nemen. Dit geld zal gebruikt worden voor het jubileumjaar, waarin de Zonnebloem altijd iets extra leuks doet voor haar gasten. Onder luid applaus van de aanwezigen werd het cadeau in ontvangst genomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie