Hij komt

2 november 2016 om 00:00 Voorpagina

ODIJK De Goedheiligman bezoekt Odijk op 20 november. Sinterklaas heeft een brief geschreven aan de burgemeester en sprak de wens uit om vanuit het hart van het dorp, vanuit de kerk met zijn naam, samen met de burgemeester en alle kinderen te vertrekken naar de feestlocatie.

Agnes Corbeij

Om 15.00 uur vertrekt de Sint vanaf het plein van de St. Nicolaaskerk voor een korte tour - met muzikale begeleiding - via de Meent richting het Dorpshuis / Sporthal de Lindenhof op het Rijneiland in Odijk. Komt allen om 14.45 uur naar het kerkplein zodat we gezamenlijk met de Sint naar het Dorpshuis kunnen lopen.

In het Dorpshuis wordt voor hem en de kinderen van Odijk een welkomstfeest georganiseerd. Van 15.30 uur tot 16.30 uur is Sinterklaas aanwezig in het Dorpshuis. Alle kinderen uit Odijk zijn van harte uitgenodigd; de entree is gratis! De pieten verzorgen pietengym, we zingen liedjes en doen kunstjes. Ook is er een ballonnenpiet.

Die middag wordt ook de winnaar van de kleurwedstrijd bekend. De kleurplaat is vanaf 5 november af te halen bij de Boni en kan tot 19 november  13.00 uur ingeleverd worden bij de supermarkt. Papa, mama, opa en oma kunnen iets drinken in De Linde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie