Keukenstudio Beelen presenteert sponsorbord SV Odijk!

29 oktober 2016 om 00:00 Sport

Enkele weken geleden presenteerde Keukenstudio Beelen het nieuwe sponsorbord aan het hoofdveld van SV Odijk. Keukenstudio Beelen is al jaren een trouwe partner van SV Odijk.

"Onze band met SV Odijk is sterk. Rob heeft zelf jaren bij SV Odijk gevoetbald en onze zoon Boris voetbalt er nu ook al ruim 10 jaar", vertellen Rob Beelen en Katrien Varenhorst. "Daarbij, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vinden wij erg belangrijk en het steunen van een plaatselijke sportvereniging hoort daarbij. En juist nu wij een nieuwe huisstijl voor de Keukenstudio hebben laten ontwikkelen was dit een goede gelegenheid om SV Odijk opnieuw voor een langere periode te steunen. Met het plaatsen van een nieuw sponsorbord op het sportpark van SV Odijk onderstrepen we nog eens de sterke band die wij met de club hebben!"

Keukenstudio Beelen

Keukenstudio Beelen (gevestigd in Odijk) ontwerpt en bouwt al ruim 40 jaar keukens in het midden- en hoog segment. Ook verzorgt het bedrijf renovaties aan bestaande keukens, zoals bijvoorbeeld het vervangen van apparatuur en werkbladen. Keuken Studio Beelen heeft kwaliteit en echte service hoog in het vaandel staan.

Actie voor leden

Leden van SV Odijk krijgen de montage cadeau bij aanschaf van een Quooker kokend water kraan (vraag bij Keukenstudio Beelen naar de voorwaarden).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie