Collecteweek Alzheimer

27 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK In de week van 7 tot en met 12 november vindt de collecte van Alzheimer Nederland plaats. In Bunnik, Odijk en Werhoven gaan vele collectanten de straat op om geld in te zamelen.

ALTIJD AANDACHT Vorig jaar heeft het Alzheimer Nederland aan aandacht niet ontbroken. Van de Alzheimersokken, onze nationale campagne met de VriendenLoterij tot het nieuwe dementiebeleid van ons kabinet. Er zijn grote stappen gezet in het beter bespreekbaar maken van de ziekte en de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland is blij met deze aandacht. Het geeft de kans om aan een groter publiek te vertellen over het belangrijke werk dat Alzheimer Nederland doet. En de steun van de Nederlandse bevolking is hard nodig. Alzheimer Nederland werkt aan een oplossing voor dementie, nu en in de toekomst. Er wordt gewerkt aan een wereld waarin perspectief kan worden geboden, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Waarin mantelzorgers worden geholpen met hun zorg en zorgen, meer aandacht is voor elkaar en waarin we steeds dementievriendelijker worden.

De collecteweek is een prachtig moment om hier bij stil te staan. Alzheimer Nederland hoopt natuurlijk op een zo hoog mogelijke opbrengst, zodat nog meer ondersteuning kan worden geboden. Alzheimer Nederland is ontzettend trots op iedereen die hen bijstaat. Iedere stap die wordt gezet, helpt verder in de goede richting. Mocht u Alzheimer Nederland willen ondersteunen, bedenk dan dat ze blij zijn met iedere vorm van hulp.

OPROEP Wilt u ook in actie komen tegen deze ziekte? We kunnen altijd nog een helpende hand gebruiken. Neem contact op met Rob Roovers (06 2307 0311) of met het collectebureau van Alzheimer Nederland (033 303 2661).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie