Alzheimer Café

26 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Alzheimer Café Bunnik op donderdag 10 november, met al thema 'mantelzorg en dementie'. Spreker is mevrouw Carolien Langendijk. Zij was mantelzorger van een moeder met dementie. Zij is schrijfster van de boeken 'Wat kunt u doen bij dementie' en 'In voor en tegenspoed'; het verhaal van mijn moeder met Alzheimer.

Als bekend wordt dat een dierbare de diagnose dementie heeft gekregen, verandert er veel in uw leven. Uit eigen ervaring kan Carolien Langendijk tips geven om mantelzorgers op weg te helpen in de wereld van zorg en dementie. Leidraad hierbij is haar digitale, praktische handleiding boekje. Daarin laat zij op eenvoudige wijze zien welke stappen men kan ondernemen om de juiste zorg te organiseren voor een dierbare. En wat een mantelzorger zelf kan doen om zo af en toe even te ontspannen, zodat hij/zij de zorg langer kan volhouden.

Iedereen is welkom, u hoeft zich vooraf niet aan te melden. Vanaf 19.30 uur kunt u deze keer terecht in woonzorgcentrum Bunnichem, Burgemeester van der Weijerstraat 26 te Bunnik. Het programma start om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. De toegang is gratis. Voor consumpties wordt een bijdrage gevraagd. Mocht u graag willen komen maar geen vervoer hebben, dan bestaat de mogelijkheid dat één van de vrijwilligers u deze avond ophaalt en thuis brengt. Voor meer informatie en/ of hiervoor een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Alida Melkert (telefoon: 030 6562977).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie