Multiple Voice viert 30 jarig bestaan!

25 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

Koor Multiple Voice uit Odijk, viert op zaterdag 12 november haar 30 jarig Jubileum met een groots concert in de Nicolaaskerk te Odijk. Het thema is: Multiple Voice 3.0.

Hierbij treden ook als gastkoren, de Mama´s en Papa´s uit Werkhoven en het Popkoor Bunnik op. De verschillende koren zullen hun eigen repertoire ten gehore brengen en ze sluiten het concert af met een gezamenlijk nummer. Er is inmiddels gezamenlijk geoefend en het belooft een spetterende en gevarieerde avond te worden met allerlei verschillende genres van muziek.

Multiple Voice is als koor verbonden aan de H.Nicolaaskerk te Odijk en zingt ongeveer 1 keer per maand, ter muzikale ondersteuning bij de kerkdiensten. Verder treden ze regelmatig op "buiten de deur", bij bijv. ziekenhuizen, bejaardenhuizen, Kerst in Houten, gevangenissen en bij andere evenementen. Het repertoire is voornamelijk Engelstalig en dus zeer gevarieerd om op verschillende gelegenheden te kunnen zingen. 30 Jaar geleden is het koor begonnen als Jongeren Koor Odijk, maar inmiddels zijn de leden ook wat meegegroeid en varieert de leeftijd tussen de 30 en de 55 jaar. Ze kunnen altijd nieuwe leden gebruiken, dus als dit bericht je aanspreekt: kom dan vooral naar het Jubileumconcert toe!

Op zaterdag 12 november gaat de kerk open om 19.30u. Aanvang concert: 20.00u. Entree is 10 euro. Adres: St.Nicolaaslaan 1, Odijk.

Kaarten in voorverkoop bij fam.Naron, tel.nummer: 030 - 6562438 of reserveren via 30jaarmultiplevoice@gmail.com

Zie verder www.multiple-voice.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie