Informatiebijeenkomst over lidmaatschap van Coöperatie ZorgRondom Zuidoost Utrecht

22 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ZorgRondom Zuidoost Utrecht is een nieuwe organisatie die diensten levert op het gebied van zorg, welzijn en gezondheid. Op 1 januari 2017 start ZorgRondom met een aanbod voor jeugd en gezinnen in de gemeenten Wijk bij Duurstede, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik en De Bilt . Later zal het aanbod uitgebreid worden. ZorgRondom werkt met een multidisciplinair team dat de zorgvraag ontvangt. In nauw overleg met de cliënt zoekt het team de beste oplossing voor de zorgvraag. Door ons grote netwerk kunnen wij snel en op locatie zorg op maat leveren.

ZorgRondom organiseert op 26 oktober en 8 november informatieavonden voor professionals (zzp-ers en bedrijven) met een aanbod voor jeugd, die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap. De avonden beginnen om 20.00 uur. De oprichters Yvonne Bonting en Nelleke Klein Roseboom zullen uitleg geven over de werkwijze van ZorgRondom en het lidmaatschap.

Aanmelden kan op info@zorgrondom-zou.nl met vermelding van naam, aanbod en datum waarop je aanwezig bent. Na aanmelding ontvang je informatie over de locatie. Je kunt ook aanmelden als je niet op deze data aanwezig kan zijn, maar wel op de hoogte wilt blijven. Meer informatie over ZorgRondom op www.zorgrondom.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie