Voorzitters wissel bij BC Krommerijnstreek

17 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Na 9 jaar het voorzitterschap van de badmintonvereniging BC Krommerijnstreek te hebben bekleed is tijdens de algemene ledenvergadering Rob Boudewijnse bedankt voor zijn werk en de nieuwe voorzitter, Mariken van der Lubben, welkom geheten. Rob vond het na zo'n lange periode tijd om het voorzitterschap over te dragen. Mariken was net dezelfde functie bij de Schoudermantel aan het afbouwen en vond het fijn om bij de vereniging waar zijzelf en haar kinderen spelen deze taak op zich te nemen.

Momenteel spelen bij BC Krommerijnstreek 4 teams competitie, na vier wedstrijden staat team 3 ruim aan kop in hun poule. Alle wedstrijden zijn overtuigend gewonnen, Apollo uit IJsselstein volgt op 3 punten.

Team 1 heeft pas 3 wedstrijden gespeeld waarvan 2 gewonnen en 1 verloren, gelukkig is daar na een jaar blessureleed Jan Willem Septer weer aanwezig. Team 2 heeft inmiddels al 5 wedstrijden gespeeld en staat op de zesde plaats. Bij het mannen team ging het de eerste wedstrijd in de hoofdklasse wat stroef, maar hebben vorige week hun eerste wedstrijd gewonnen en staan nu op een goede 6e plaats. Vrijdag 28 oktober spelen alles teams weer een thuiswedstrijd en zullen hun uiterste best doen de punten ook in Odijk te houden.

Badminton vereniging BC Krommerijnstreek speelt elke woensdag- en vrijdagavond in Sporthal de Lindenhof. Kom gerust eens langs om kennis te maken met deze sport. Kijk voor informatie op de internet site; www.bckrommerijnstreek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie