Ga mee muziek ontdekken!

17 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

Muziek wordt gemaakt en beluisterd; jong en oud komen met muziek in aanraking, zowel thuis als daar buiten. Het hele leven zit vol met muziek. Reeds in de wieg doet het kind geluidsindrukken op. Van kinds been af hoor je overal om je heen klanken.

Muziekvereniging Constantia biedt de mogelijkheid aan om kinderen voor het eerst bewust kennis te laten maken met muziek met de opleiding Algemene Muzikale Vorming (AMV).Tijdens de basisopleiding Algemene Muzikale Vorming probeert de docent de, nu misschien nog verborgen, muzikale eigenschappen van het kind te activeren. De belevingswereld van de leerling is bij dit alles het uitgangspunt. Spelenderwijs wordt ritme- en maatgevoel ontwikkeld en wordt het kind vertrouwd gemaakt met de elementaire muziekkennis.

De opleiding AMV bestaat uit de volgende onderdelen:

- Instrumenten

- Luisteren

- Maat en Ritme

- Muzieknotatie

- Vormleer

- Zingen

De opleiding is bedoeld voor kinderen uit groep 2 t/m 4 van het basisonderwijs. De opleiding start op woensdag 2 november 2016 en bestaat uit ca. 20 wekelijkse groepslessen van 30 minuten. De lessen worden verzorgd in het clubgebouw van Muziekvereniging Constantia te Werkhoven.

Voor meer informatie en/of het opgeven voor de AMV opleiding belt u met 0343 - 551607 (Sandra de Bruin). Of u stuurt een e-mail aan info@constantiawerkhoven.nl met uw naam en telefoonnummer.

Meer uitgebreide informatie vindt u ook op de website van Constantia:

WWW.CONSTANTIAWERKHOVEN.NL

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie