Wat staat er op de raadsagenda?

14 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Momenteel liggen er nogal wat bouwplannen bij de gemeente om beoordeeld te worden. Drie van deze plannen staan op de agenda van het Open Huis van donderdag 27 oktober, dat om 19:30 uur begint. Daarna is er tijdens de raadsvergadering een groot opiniërend debat over bomen en groen. De gemeente werkt aan een visie op het onderhoud, kappen en vervangen van bomen - en dat maakt veel los in de samenleving.

OPEN HUIS Het bestemmingsplan voor de bouw van een loods van 350 vierkante meter aan de Rijnseweg 1 in Odijk komt als eerste aan de orde. Vervolgens ligt er een discussienota over plannen om het terrein van CNV Bouw en Houtbond aan de Oude Haven in Odijk opnieuw te ontwikkelen op tafel. Ook komt de discussienota over het bouwen van een gezondheidscentrum en zorgwoningen op het scholeneiland in Bunnik ter sprake.

Andere agendapunten zijn de resultaten van een cliënttevredenheidsonderzoek en plan van aanpak doorontwikkeling Centrum voor elkaar. Een toelichting op het re-integratiebeleid door David van Maanen, directeur RDWI. En het verduurzamen van de gemeentelijke sportaccommodaties.

RAAD Tijdens de raadsvergadering, die om 22.15 uur begint, staat er een opiniërend debat op de agenda over de Bomenvisie en de Bomenverordening. De raad wil met dit debat haar standpunten aanscherpen voordat het een besluit neemt. Tijdens het Open Huis van 6 oktober bleek het nodig om dit belangrijke onderwerp, waarover iedere inwoner wel een mening heeft, nog eens goed door te spreken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie