24 oktober organiseert Partou Bunnik open ouderavond over 'het ritme van kinderen 4-12 jaar'

14 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Op maandag 24 oktober organiseert Partou kinderopvang in samenwerking met de Camminghaschool in Bunnik een ouderavond voor alle ouders uit Bunnik e.o. over 'het ritme van kinderen 4-12 jaar', speciaal gericht op de basisschoolleeftijd.

We leven in een tijd waarin kinderen in een hoog tempo worden meegevoerd. Hierdoor vinden ze niet altijd hun eigen ritme. Pedagoge en kinderfysiotherapeute Hanneke Poot neemt ouders mee in hoe ze hun kinderen (4-12 jaar) kunnen helpen om in hun eigen ritme te komen en te blijven, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. De avond is gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd. Het is een aanvulling op de ouderavond in het voorjaar, waarbij Hanneke vertelde over communicatie met je kind van 0-4 jaar.

De ouderavond vindt plaats op maandag 24 oktober om 19.30 in de aula van de Camminghaschool in Bunnik. Iedereen uit Bunnik is van harte welkom, vooraf opgeven is niet nodig.

Over Partou

Partou biedt kinderopvang in ruim 300 vestigingen in een groot deel van Nederland: dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang. In een veilige, liefdevolle omgeving, waarbij persoonlijke aandacht en plezier voorop staan. Met verrassende activiteiten leren kinderen spelenderwijs de wereld te ontdekken en zich in hun eigen tempo te ontwikkelen. Zo krijgen ouders de mogelijkheid om hun gezin te combineren met werk of andere bezigheden. Partou werkt samen met pedagogen, onderwijsinstellingen, sportaanbieders en culturele organisaties.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie