KOM MEEZINGEN IN ODIJK !

12 oktober 2016 om 00:00 Nieuws

Zingen in een koor betekent ontspanning, vriendschap, discipline, gezelligheid en bovendien blijkt uit wetenschappelijk onderzoek : Je leeft langer !

Ik stel u voor het R.K. Kerkkoor 'Vox Odicensis' van de katholieke geloofsgemeenschap H. Nicolaas te Odijk.

Ons koor zingt een breed scala van liederen: we zingen op muziek van o.a. Tom Löwenthal, Antoine Oomen en composities van onze dirigent Joep de Cloet. De teksten kunnen o.a. psalmen zijn , de reguliere gezangen passend bij de zondagse viering en teksten van dichters als Huub Oosterhuis en Henk Jongerius. Regelmatig worden er nieuwe liederen ingestudeerd. Dit houdt ons scherp.

We zingen twee - soms driemaal per maand in de zondagviering van 11.00 uur en bij speciale gelegenheden zoals de Kerstsamenzang in Odijk .

Maar een goed koor zou geen echt koor zijn als het niet gezellig was. Elke donderdagavond repeteren wij van 20.00 - 22.00 uur met een half uur koffiepauze waarin getrakteerd wordt als bijvoorbeeld één van de leden jarig is geweest. Na afloop van de repetitie is er nog gelegenheid om een drankje met elkaar te drinken.

Natuurlijk wordt eind november het Caeciliafeest gevierd en is er een Slotfeest aan het einde van het zangseizoen.

Dit is een korte indruk van ons koor. Voor uitgebreidere informatie kunt u onze website bezoeken: www.voxodicensis.nl . Wij hopen natuurlijk dat u geïnteresseerd bent geraakt . Kom een keer mee repeteren op de donderdagavond in de Nicolaaskerk te Odijk en proef de sfeer. U bent van harte welkom !

Contactpersonen: Willeke Smeulders, voorzitter, 030 656 2097

Wilfried Cobussen, secretaris, 030 220 2531

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie