Kinderboekenweek bij de Boekenkast

10 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN In het kader van de Kinderboekenweek hebben alle kinderen van de Delteykschool vrijdag 7 oktober een bezoek gebracht aan De Boekenkast van Werkhoven. Voor sommige kinderen was het bekend en voor sommige kinderen was het een eerste kennismaking. De kinderen hebben allemaal een boek uitgezocht om thuis lekker te lezen. Eén groep kon daar niet op wachten, zij gingen met zijn allen op de trap zitten om meteen aan het boek te beginnen.

De Boekenkast van Werkhoven is letterlijk een boekenkast voor het dorp, van jong tot oud. Er staan ruim 3000 mooie boeken in de genres Kinder- en jeugdboeken (gesorteerd op leeftijd), Romans, Thrillers, Streekromans, Strips en DVD's. Alle boeken zijn op genre gestickerd en alle kinderboeken ook nog op leeftijd.. Er is geen lidmaatschap nodig; Het principe is kom gewoon langs, zoek een boek uit en breng het weer terug als je het uit hebt. U bent van harte welkom bij De Boekenkast tijdens de openingstijden op woensdag en vrijdag van 14.00 uur tot 16.00 uur, in de aula van Het Kwartier.

De Boekenkast van Werkhoven bestaat inmiddels 5 jaar. Het aanbod van boeken is een paar maanden geleden helemaal ververst. De Boekenkast draait op vrijwilligers. Lijkt het u leuk mee te helpen in de boekenkast? Voor af en toe 2 uurtjes zo vaak als u zelf wilt? Er is dringend behoefte aan versterking van de groep vrijwilligers! Voor meer informatie www.boekenkastvanwerkhoven.nl of aanmelden via

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie