Activiteiten in de Huiskamer

7 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK De herfst is begonnen, kom jij ook een warme sjaal of muts breien? Op dinsdag 25 oktober organiseert de Huiskamer van Odijk een haak en brei inloop. Gezellig met elkaar aan de slag, iedereen van jong tot oud is welkom. Ervaring is niet verplicht. Neem je eigen pennen en wol mee en haak gezellig aan! Als je zelf geen spullen hebt kun je hier wat lenen of tegen een kleine vergoeding overnemen. Heb jezelf niets nodig, dan is het natuurlijk ook een leuk cadeau voor je kind, kleinkind of vader of moeder!

HULP Men zoekt nog mensen die het leuk vinden om andere wat uitleg te geven. Ben jij een kei in steken opzetten, patronen breien of vind je het gewoon leuk om anderen iets te leren over het vak, dan ben je van harte welkom.

Deze activiteit is gratis voor leden van de Huiskamer van Odijk. Nog geen lid, dan is het mogelijk om je die avond aan te melden. De inloop start om 19.30 uur in het Dorpshuis Odijk. Aanmelden is niet nodig. Heb je vragen, dan kun je mailen naar maartje.simons@huiskamervanodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie