Herfstwandeling door voormalige kloostertuin

7 oktober 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN Kloostertuinen zijn vaak ware paradijsjes. Zo ook de voormalige kloostertuin van Gods Werkhof in Werkhoven. Op zondag 16 oktober om 13.30 uur bent u welkom deze unieke tuin te komen bezoeken.

Al vele jaren verzorgen vrijwilligers van de Stichting Gods Werkhof in de lente rondleidingen door deze voormalige kloostertuin. Nu, voor het eerst, bent u in de herfst welkom om deze prachtige Engelse Landschapstuin te komen bekijken

Voordat we de tuin in gaan zal Anton Zandbelt, die ruim 40 jaar bij deze tuin betrokken is, u op boeiende wijze vertellen over de historie van de tuin en over hoe de zusters, die in afzondering leefden, de tuin bewerkten, onderhielden en ervan genoten. En hoe ze er ook begraven werden. Na dit verhaal kunt u zelf de bijzondere sfeer van deze tuin ervaren.

De rondleiding begint om 13.30 uur. U wordt verzocht op tijd aanwezig te zijn. Vanaf 13.00 uur staat de koffie klaar. De toegang bedraagt € 6,00 p.p., inclusief een kopje koffie of thee. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De opbrengst is geheel bestemd voor het mantelzorgproject van de Stichting Gods Werkhof.

Adres: Hollendewagenweg 20, 3985 SG in Werkhoven. Tel. 0343-552332.

Meer informatie op www.godswerkhof.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie