Jumbo de Kruijf trotse nieuwe hoofdsponsor van SV Odijk!

12 september 2016 om 00:00 Sport

Voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd van SV Odijk 1 tegen Zwaluwen Vooruit 1 (zaterdag 4 september jl.) vond onder groot belangstelling de presentatie van Jumbo de Kruijf als nieuwe hoofdsponsor van SV Odijk plaats. Jumbo de Kruijf is de aankomende 3 jaar de trotse hoofdsponsor van SV Odijk en is hiermee de opvolger van Idee Koffie die de afgelopen jaren de voorkant van de selectie shirts sierde.

Spelers, ouders, vrijwilligers en sponsors waren uitgelopen voor deze feestelijke dag. De dag begon met presentatie van de nieuwe teamkleding voor de selectie (zie foto). Na de foto's stond er een heerlijke lunch klaar. Tijdens de lunch werd Ton Gruters gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van SV Odijk 1. Na een mooie speech van zijn kant konden SV Odijk voorzitter Vincent de Wit en eigenaar van Jumbo Odijk Martin de Kruijf het hoofdsponsorcontract feestelijk ondertekenen.

SV Odijk 1 - Zwaluwen Vooruit 1

Na de presentatie van Jumbo de Kruijf stond de eerste competitiewedstrijd voor SV Odijk 1 voor de deur. De wedstrijd werd voorafgegaan door het traditioneel aankondigen van de teams en spelers. Speaker was niemand minder dan burgemeester Hans-Martijn Ostendorp. De eerste 15 minuten zag het vele publiek in mooi weer een beter Odijk dat fris van start ging. Odijk kwam verdient op 1-0. Vervolgens was de rest van de 1ste helft voor Zwaluwen en dat resulteerde in een 1-2 ruststand. Ook na rust direct weer een fanatiek en fris Odijk 1. Na 20 minuten in de 2de helft stond Odijk met 3-2 voor. Zwaluwen kreeg daarna toch weer de meeste en de beste kansen. In de regenachtige blessuretijd viel uiteindelijk de 3-4. Net geen punt, maar er was weer lijn en fanatisme te herkennen in de ploeg. Een prima gegeven voor de rest van het seizoen!

Jumbo Odijk

Martin de Kruijf: "Ik ben supermarkt ondernemer sinds 2011 in Odijk, ben geboren in Bunnik, en zet mij graag in voor de lokale verenigingen, omdat ik het belangrijk vind dat deze verenigingen blijven bestaan in de gemeenschap. Ik verbind mij graag als hoofdsponsor aan een vereniging met een breed bereik, hierin is SV Odijk een goede vertegenwoordiging. Jumbo de Kruijf is de Supermarkt in de gemeente Bunnik met het grootste assortiment en de unieke 7 zekerheden. Jumbo de Kruijf biedt een compleet assortiment aan, en is betrokken in de gemeente. Ook wij bezorgen je boodschappen thuis, ga naar www.jumbo.com en selecteer Jumbo Odijk als winkel, en uw internet bestelling wordt thuisbezorgd!"

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie