Week van het badminton

12 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Heeft u ook genoten van het badminton tijdens de Olympische Spelen in Rio? Denkt u nu dat wil ik ook eens proberen? Dan is dit uw kans. Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het badminton door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd in de periode van 17 tot en met 25 september.

OPEN DAG Badmintonvereniging BC Krommerijnstreek organiseert op woensdagavond 21 september een open dag in deze Week van het badminton. Iedereen die eens gratis en geheel vrijblijvend een shuttle wil slaan, is dan van harte welkom. Kom dus naar sporthal de Lindenhof tussen 20.30 en 22.00 uur is de zaal voor iedereen die geïnteresseerd is beschikbaar. Speciaal voor de jeugd (tussen 8 en 18 jaar) is er de mogelijkheid om tussen 18.30 en 20.30 uur kennis te maken met badminton. Er zijn rackets beschikbaar voor degene die geen eigen racket heeft.

Badminton vereniging BC Krommerijnstreek bestond afgelopen seizoen al 36 jaar en is een club met ongeveer 25 jeugdleden en 60 seniorleden die op de woensdag- en vrijdagavond hun speelavonden heeft. Er doen 4 teams mee met de bondscompetitie waarvan de eerste thuiswedstrijden al op 9 september heeft plaatsgevonden. Voor zowel de jeugd als de senioren zijn er trainingsmogelijkheden. Daarnaast worden er jaarlijkse diverse toernooitjes en clubkampioenschappen georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.bckrommerijnstreek.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie