Terstal sluit

6 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Het filiaal van modebedrijf Terstal in Bunnik sluit eind deze maand. De winkel draait niet voldoende omzet, aldus de directie van het bedrijf. Wat er met de vier medewerkster gaat gebeuren, is nog niet geheel duidelijk.

Terstal is een van de weinige winkels in Bunnik die kleding verkopen. Behalve de Hema is er verder weinig keus. Nu ook Terstal gaat sluiten, moeten Bunnikers voor kleding eigenlijk altijd het dorp uit. Op Facebook gaven veel dames al te kennen dat ze dat erg jammer vinden.

Van den Belt, directielid: "De keuze is puur rendementstechnisch. Het huurcontract liep af en dan bekijken we altijd of we nog willen verlengen. We hebben geprobeerd een andere huur te kunnen krijgen, passend bij het rendement, maar dat is niet gelukt. Dus is besloten de winkel te sluiten. Dat hoort erbij. Elk jaar sluiten we een aantal winkels en elk jaar openen we een aantal winkels."

Voor het personeel is het wel vervelend. Van den Belt: "Met hen zijn we nog in gesprek, een aantal kan herplaatst worden waarschijnlijk, anderen niet."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie