Gezellige geheel verzorgde dag acryl schilderen bij Joke's ART Atelier in Woudenberg

4 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Nieuw bij Joke's ART Atelier !!

Behalve de uitgebreide 1-daagse schilderworkshop in Joke's ART Atelier, is het nu mogelijk een workshop acryl schilderen te volgen van 3 uren met een zelf samengesteld groepje in het gezellige atelier onder professionele begeleiding. Dit kan s'morgens of s'middags en de datum bepalen we in overleg. Dit arrangement is mogelijk vanaf 6 tot 7 personen. De tijden zijn 9.30 uur tot 12.30 uur of 13.30 uur tot 16.30 uur.

Deze creatieve workshop is inclusief koffie/thee, gebak en een lekker wijntje/fris met bittergarnituur en gebruik van alle materialen. Na afloop maken we een groepsfoto welke je digitaal ontvangt.

De prijs voor deze leuke inspirerende workshop is € 45,00 per persoon all-in.

Indien er persoon(en) verhinderd zijn dien je zelf voor vervanging te zorgen.

Gezelligheid en Creativiteit in één dag

Bij Joke's ART Atelier kun je ook schilderworkshops volgen van één dag. Je maakt hierbij op een ongedwongen manier kennis met verschillende schildertechnieken. Het zelf ervaren en ontdekken van deze technieken staat voorop. Uiteraard krijg je hierbij professionele begeleiding. Verf, doeken, penselen, paletmes, verrassende materialen en alles wat nodig is om tot een goed eindresultaat te komen zijn in Joke's ART atelier aanwezig. Je zult zien dat je onder goede begeleiding in staat bent om in het sfeervolle atelier een eigen kunstwerk te maken in één dag. Je kunt je aanmelden voor de volgende dagen:

SEPTEMBER

16e vrijdag (nog enkele plaatsen vrij) / 24e zaterdag (vol)

OKTOBER

7e vrijdag (nog enkele plaatsen vrij) / 15e zaterdag / 28e vrijdag

NOVEMBER

4e vrijdag / 12e zaterdag / 25e vrijdag

Tijden en prijzen van de 1-daagse workshop

De workshop begint 09.30 uur. Bij ontvangst wordt koffie, thee en wat lekkers geserveerd.. Tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. Tijdens de workshop krijg je koffie, thee en tussendoortjes. We eindigen +/- 16:00 uur en nemen de resultaten onder het genot van een drankje en bittergarnituur door. Om ervoor te zorgen dat je deze fijne dag niet vergeet, krijg je na afloop (digitale) foto's van de workshop toegestuurd.

De prijs voor de 1-daagse workshop is € 85,00 all-in.

Aanmelden : joke-albers@hotmail.com

Wil je meer weten?

Kijk dan even op www.jokealbers.exto.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie