Zonnige en succesvolle 4e editie Wijn aan de Rijn

2 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK - Donderdag 1 september j.l. vond in de tuin van Kasteel Cammingha in Bunnik de vierde editie plaats van netwerkevenement 'Wijn aan de Rijn'. Ruim 450 zakenmensen uit de regio genoten aan de Kromme Rijn van een mooi glas wijn, culinaire hapjes en goed gezelschap.

De kasteeltuin van Kasteel Cammingha vormde het decor voor dit bijzondere netwerkevent. In de mooie Bunnikse ambiance had burgemeester Ostendorp voor het vierde jaar op rij de eer om het event te openen en met de gasten een toost uit te brengen, waarna het netwerken kon beginnen.

"Alle ingrediënten zijn aanwezig: goed weer en een mooie club mensen die zich welkom voelen in de Kromme Rijnstreek. Ondernemen biedt werkgelegenheid en kansen aan velen. Groot respect voor de ondernemers, als kracht van de samenleving", aldus burgemeester Ostendorp.

Tijdens het event werd er volop genoten van de wijnen in de wijnbar, waar sommelier Kasper Scholten (de Hoefslag) de gasten van deskundig wijnadvies voorzag. De Landgoederij zorgde voor bijzondere streekgerechtjes, een walking dinner, foodtrucks en een bijzondere netwerkbeleving.

Initiatiefnemers Marco en Rob Peek van De Landgoederij (onderdeel van BHG) kijken terug op een succesvol evenement. "De aankleding, de culinaire invulling, de wijn, alles klopte. En zelfs het weer was prachtig! We zijn dit jaar weer gegroeid in aantallen bezoekers en daar zijn we samen met de sponsoren erg trots op."

'Wijn aan de Rijn', is hét zakelijke netwerkevenement van de Kromme Rijnstreek. Het evenement is een initiatief van BHG uit Bunnik en lokale ondernemers en vond voor de vierde maal plaats in de tuin van Kasteel Cammingha, bij evenementenlocatie De Landgoederij in Bunnik. Dit jaar waren 23 bedrijven uit de regio als sponsor betrokken bij het evenement. Een overzicht van alle bedrijven en meer informatie vindt u op www.wijnaanderijn.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie