Talentenjacht voor jongeren in De Schoudermantel

1 september 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Vanaf oktober organiseert De Schoudermantel een talentenjacht voor jonge muzikanten, bands en zangers onder de naam 'Music Talent Live'. De voorrondes zijn op 1 oktober, 5 november en 10 december, de finale is in januari 2017.

De talentenjacht staat open voor jongeren van 10 tot en met 21 jaar die zich willen presenteren op het gebied van zang, rap of muziek, of die in een band spelen. De hoofdprijs is: een single opnemen in een professionele studio! De wedstrijd wordt in twee categorieën opgesplitst: bands en niet-bands. De voorrondes, met publiek en een vakkundige jury, vinden 's avonds plaats vanaf 20.00 uur in de zaal van De Schoudermantel in Odijk (Singelpark 5).

Je kunt je nu opgeven! Geef bij je aanmelding door hoe je heet, hoe oud je bent, wat je wilt gaan doen en welke apparatuur of andere zaken je nodig hebt voor je optreden. Mail vóór 25 september naar aonderwater@schoudermantel.nl. De talentenjacht is een initiatief van Muziekschool Backstage in Zeist, AVV Sound in Odijk, Ludwig Rhythm Factory uit Werkhoven, Daan's Bierbus uit Werkhoven en jongerenwerk De Schoudermantel. Meer informatie: www.schoudermantel.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie