Veiling voor KWF tijdens gezellige buurt-BBQ BinnenBunnik

30 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zaterdag 27 augustus vond traditiegetrouw de BuurtBBQ van wijkvereniging BinnenBunnik plaats. Met zo'n 120 deelnemers, jong & oud, was de barbecue drukbezocht en gezellig. Niet alleen leden van de wijkvereniging, maar ook overige buurtgenoten barbecueden mee.

Werd er enkele jaren geleden nog gebruik gemaakt van het Zwarte Veldje als barbecuelocatie, tegenwoordig vindt de barbecue plaats in de tuin van woongemeenschap De Kamp aan de Kampweg. En waar eens gebarbecued werd, staan nu de nieuwbouwhuizen van het Regentenkwartier.

Het Regentenkwartier bevindt zich midden in de wijk BinnenBunnik. De meeste bewoners hebben afgelopen voorjaar hun nieuwe huizen betrokken en een flink aantal van hen maakte van de buurtbarbecue gebruik om kennis te maken met buurtgenoten.

Tijdens de buurt BBQ vindt elk jaar de Hans van Aalst veiling plaats. Tijdens deze veiling, vernoemd naar de gewaardeerde overleden buurtbewoner Hans van Aalst, worden door buurtbewoners ingebrachte stukken geveild. De volledige opbrengst, dit jaar ruim € 380, gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Wijkvereniging BinnenBunnik behartigt de belangen van de inwoners van de wijk BinnenBunnik. Daarnaast worden activiteiten georganiseerd om de gezelligheid in de wijk nog verder te vergroten.

Woon je in het gebied tussen Kromme Rijn, Willem van Kouwenerf/Kampweg, Camminghalaan en Provincialeweg en wil je lid worden? Dat kan voor € 10 per huishouden per jaar. Meld je aan via info@binnenbunnik.nl.

Via twitter blijf je op de hoogte: www.twitter.com/binnenbunnik

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie