Superhelden gezocht!

26 augustus 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

De Bunnikse Marjolein van Alfen organiseert een Superheldenkamp

voor kinderen van wie een gezinslid kanker heeft. Op 20 en 21 oktober gaat een groep kinderen op Superheldenkamp in theaterhuis De Berenkuil. Wat deze families bindt, is dat een gezinslid kanker heeft. Centrum Cabane organiseert dit om de kinderen een geweldige tijd te geven en in het middelpunt te zetten. Zo kunnen ze nieuwe vrienden maken, ervaringen met elkaar uitwisselen over onder andere de thuissituatie, maar vooral veel plezier maken.

Het project is voor kinderen van de leeftijd 8 tot en met 12 jaar. De jongens en meiden worden twee dagen lang ondergedompeld in de wereld van superhelden. Het Filiaal theatermakers en een filmregisseur (van de TVserie 'Brugklas' en 'Kicke!') bundelen de talenten en superkrachten van de kinderen tot een flitsende eindpresentatie. Aan het eind van de twee dagen wordt deze presentatie getoond aan hun familie. Een team van experts met verschillende expertises en (levens)ervaringen zorgt er daarnaast voor dat de kinderen alle aandacht krijgen die ze verdienen. Wat het project extra leuk maakt is dat ze blijven slapen in Theaterhuis De Berenkuil aan de Biltstraat, een kans die natuurlijk zelden voorkomt. De kinderen mogen ook nog gratis naar de première voorstelling 'Spoor' van 'Het Filiaal' theatermakers op zaterdagavond 15 oktober.

Meer informatie op www.centrumcabane.nl of bij contactpersoon Marjolein van Alfen via info@centrumcabane.nl o.v.v. Superheldenkamp.

Cabane zet zich in voor mensen die leven met kanker. Voor advies, activiteiten, programma's of gewoon een goed gesprek. Voor dit project werken we samen met Het Filiaal theatermakers. Het project is mede mogelijk gemaakt door Lion's Domstad en de Van Baaren Stichting

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie