MOA café

15 juli 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Patrick Nederkoorn (1983) is cabaretier en theatermaker. In zijn voorstellingen verweeft hij persoonlijke verhalen met de actualiteit. Vanaf september 2016 toert hij door het land met zijn tweede voorstelling Het komt nu wel heel dichtbij. MOA heeft Nederkoorn uitgenodigd een zomers MOA-café samen te stellen.

Als hoofdgast zal schrijver/dichter en theatermaker Jaap Robben (1984) aanschuiven. In april 2014 verscheen zijn debuutroman voor volwassenen Birk bij uitgeverij De Geus die zeer lovend werd ontvangen, de Nederlandse Boekhandels Prijs 2014 won, de ANV Debutantenprijs 2015 én de Dioraphte Literatour Publieksprijs 2015. Birk gaat ook over stilte, schuld en natuur, thema's van de tentoonstelling Stil Leven met werk van Stephan Vanfleteren & Armando (nu te zien in MOA).

Muziek wordt verzorgd door theatermaker en zangeres Elke Vierveijzer, bekend van schrijnende, grappige en pijnlijk mooie liedjes en finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2015. Zij zal zich laten inspireren door de tentoonstelling.

MOA-café op vrijdag 29 juli om 16.30 uur

Toegang: €15,- incl. welkomstdrankje

Toegang: € 27,50 incl. welkomstdrankje en aanschuifdiner bij de Veldkeuken

Reserveren noodzakelijk: info@moa.nl of T 030 8905460 o.v.v. MOA-café en of u ook wilt aanschuiven bij het diner.

MOA-café is een maandelijks initiatief van MOA i.s.m. literair theater Salon Saffier. Een informeel vrijdagmiddagprogramma met bijzondere gasten, (live)muziek, literatuur en film in Koetshuis Oud-Amelisweerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie