Hedda Brink ontvangt vrijwilligerstrofee hockeyclub

4 juli 2016 om 00:00 Sport

Hedda Brink ontving zondag 23 juni de gloednieuwe trofee voor vrijwilliger van het jaar. Jaarlijks organiseert Hockeyclub Kromme Rijn een familietoernooi in juni. Ook dit jaar was dat weer volgeboekt. Ondanks de regen was het een erg gezellig toernooi. Traditiegetrouw wordt daar de vrijwilliger van het jaar in het zonnetje gezet.

Deze keer was het extra bijzonder, omdat de Bunnikse juwelier Jumelle een bijzondere bokaal had ontworpen. Deze wisselbokaal is een typisch Bunniks bruggetje met één brugleuning, zoals er vele langs de Kromme Rijn te vinden zijn. Deze schitterende trofee staat symbool voor de actieve vrijwilliger, die bruggen bouwt tussen de verschillende taken en commissies.

Hedda is al sinds het begin van de hockeyclub enorm actief, vooral bij de technische commissie. Ze doet daarin de teamindelingen voor de meisjes C en D (10 tot en met 13 jaar), regelt de veldorganisatie en afgelastingen op zaterdagochtend vanaf héél vroeg in de ochtend. Verder is ze wedstrijdsecretaris, scheidsrechter, en altijd bereid hand- en spandiensten te verlenen. Ze heeft de trofee meer dan ook verdiend. Hedda mag één jaar genieten van deze trofee, maar haar naam staat er voor eeuwig in gegraveerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie