Praisedienst met 'uitBUNdig'

24 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Het is zomer en voor veel mensen breekt de vakantieperiode bijna aan. Veel mensen gaan op pad. Vaak om tijd te hebben voor elkaar, nieuwe dingen te doen, los te komen met het dagelijkse ritme, om tot rust te komen. Sommigen zijn juist in de vakantieperiode aktief om mensen, die het minder hebben, een helpende hand te bieden. Gewoon om dat het inspirerend is voor henzelf of omdat ze gedreven worden door Gods liefde, die ze ook aan anderen willen laten zien.

Er wordt gelezen in de Bijbel over de leerlingen van Jezus, die op pad worden gestuurd om het goede nieuws te verspreiden. Om vrede te brengen, om samen te eten en te drinken... En dat in een wereld vol onrust, zieken en mensen die zich als 'wolven' gedragen. Gods nieuwe wereld heeft mensen bereikt en dát is goed nieuws. Hebben wij ook in onze tijd oog en oor voor goed nieuws...? En hoe brengen we dat goede nieuws aan een wereld vol onrust, met oorlog en geruchten van oorlog? Laten we met elkaar God prijzen voor het goede nieuws dat we hebben gehoord. Dan kunnen we weer verder op weg gaan, de wereld in, gedragen door Gods zegen; om het goede nieuws te vertellen.

Iedereen is van harte welkom op zondag 3 juli in de Oude Dorpskerk, Kerkpad 2. De dienst met Ds. Margje Kuijper uit Houten en praisegroep "uitBUNdig" begint om 10 uur. Tijdens de dienst is er kindernevendienst voor groep 1 tot en met 8 van de basisschool. Er is oppas voor de allerkleinsten in de Witte Huisjes achter de kerk. Na de dienst is daar ook gelegenheid om bij een kopje koffie/thee of een glaasje limonade elkaar te ontmoeten. We hopen u en jou te zien!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie