Muziekcafé Odijk

23 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Afgelopen zaterdag is muziekcafé Odijk van start gegaan in het Dorpshuis van Odijk.

Muziekcafé Odijk is een open podium voor iedereen die een avondje muziek wil maken.

Een aantal enthousiaste inwoners van Odijk heeft het initiatief genomen om met het muziekcafé van start te gaan.

Het is niet toevallig dat daar muzikanten uit Odijk bij zijn.

Wim Sterkenburg, schilder van beroep, heeft na jaren zijn muziekpassie weer opgepakt en speelt sinds een jaar bij een fonkelnieuwe band.

Hans Molenaar is al zijn hele leven vergroeid met zijn drumstel. In binnen en buitenland treedt hij op met zijn band Music Road Pilots, daarnaast is hij veelgevraagd als drummer bij tal van andere bands.

Arjan van Vulpen heeft naast zijn bloeiende garage een verhuurbedrijf in Licht en geluid, als Odijker zet hij zich ook in om van het Muziekcafé Odijk een succes te maken.

De kwaliteit van geluid en licht zijn hiermee gewaarborgd.

Daarnaast zetten Anja van Schaik en Esther Klarenbeek van Sporthuis Bunnik zich in om van dit initiatief een succes te maken.

Het muziekcafé is iedere derde zaterdag van de maand open. Alleen op 16 juli niet vanwege de vakantie.

Afgelopen zaterdag was de aftrap en kwamen ruim 50 muzikanten en muziekliefhebbers spelen en luisteren. Het was een groot succes.

De Linde van het Dorpshuis werd aangekleed met een podium, licht en geluid. Allemaal neergezet door AVV Sound. Bandleden konden zich helemaal uitleven.

Vanaf zaterdag 20 augustus is het muziekcafé weer iedere derde zaterdag open voor iedereen. Zet het vast in je agenda. Ook op 17 september (Odijk komt thuis) is het muziekcafé even geopend. Dan zullen er gastoptredens zijn. Gevolgd door een feestavond in de sporthal met Groove Foundation. Meer informatie daarover volgt nog.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie