Het zomerse Midzomer Meentfeest gaat weer knallen!

22 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Zaterdag 2 juli presenteert Leen Gijsbertsen van Café Twins voor de 11de keer het gezelligste zomerfeest van Odijk: het Midzomer Meentfeest! Een keur aan artiesten zal vanaf 19:30 uur hun repertoire zingend ten gehore gaan brengen. Dit terugkerend zangfestijn wordt al jaren bestempeld als de perfecte start van je zomervakantie!

Dir jaar zal het Midzomer Meentfeest worden opgeluisterd met de zangers Pieter Beekink, Sylviah, Johan Kettenburg, Marco Kraats en Henk Dissel. Stuk voor stuk artiesten die wel weten hoe er een feest gebouwd moet worden!

Het Midzomer Meentfeest zal duren tot 01:00 uur waarna het feest zich van buiten naar binnen zal verplaatsen. Zin om even lekker de heupen los te gooien? Dan ben je 2 juli van harte welkom op het zomerse zomerfeest van Odijk.

Overige informatie

Entree is gratis voor iedereen. Mocht het weer tegenvallen dan kun je droog staan in een van de tenten. Afgaande op de vorige edities lijken een t-shirt en korte broek beter op z'n plaatst. In de aanloop naar de zomervakantie is dit dé gelegenheid om uw Odijkse vrienden en vriendinnen te treffen en alvast een fijne vakantie toe te wensen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie