Piraten en paaldanseres

22 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN De opbouw van het grote podium is in volle gang. Op zaterdag 25 juni 2016 vindt voor de vierde maal de KersenProms plaats. In de grote bedrijfsloods van Fruitbedrijf Oskam in Werkhoven, treden vele artiesten op. Onder het mom 'het oog wil ook wat' wordt een aantal optredens vergezeld met een paaldansact van Melissa O'Niel. Geen zwoel erotische dans, maar pure topsport.

Agnes Corbeij

Het publiek krijgt opnieuw een geweldige show voorgeschoteld, ondersteund door een uitgebalanceerde geluidstechniek en een prachtige lichtshow. Het wordt weer feest! De KersenProms start ook dit jaar met een echt voorprogramma. Aanstormend jong talent van Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven krijgt als de ' Kersen Kids' voor het eerst een podium, onder begeleiding van het Promsorkest.

OPTREDENS De hoofdact  sluit hier naadloos op aan met optredens van Promsorkest Constantia uit Werkhoven, het combo en de zangers en zangeressen van Debby and the Deebies, Sebastiën Hoek en Benjamin Murck. Dit jaar worden diverse optredens spectaculair begeleid door Melissa O'Niel met haar paalstok act. Ook nieuw dit jaar is deelname van een echt koor. Bijna twintig stoere zeebonken van Piratenkoor Gein en Gek uit Wijk bij Duurstede zijn te gast.

DJ Attack-Boys uit Werkhoven treedt samen met het promsorkest op. Een mooie samenwerking met Nelson Beemer uit Werkhoven waarbij digitale beats samen smelten met het orkest. DJ Attack-Boys zorgt er tevens voor dat de bezoekers tijdens de pauzes ook lekker kunnen swingen en feesten.

DAMPEND 3FM DJ Domien Verschuuren zorgt er tot slot voor dat de stemming er tot de laatste seconde in blijft zitten. Hij zorgt wederom voor één groot dampend feest met de nieuwste muziek, hits van nu en klappers van toen. Dat mag je natuurlijk ook niet missen!

De KersenProms vindt plaats op zaterdag 25 juni vanaf 19.30 uur, in de bedrijfsloods van Fruitbedrijf Oskam, Werkhovenseweg 19a te Werkhoven. De opbouw is in volle gang. Wim Oskam: "Er was nog wat commotie rondom de paal van O'Niel. Die moet natuurlijk wel stevig staan, nu valt hij om. Daar wordt op tijd een oplossing voor gevonden."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie