KersenProms belooft weer groots te worden

13 juni 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

WERKHOVEN Op zaterdag 25 juni vindt voor de vierde maal de KersenProms plaats. In de grote bedrijfsloods van Fruitbedrijf Oskam, treden wederom een groot promsorkest, met band, zangers en zangeressen, voor u op. Klassiekers en toppers ontmoeten elkaar opnieuw tijdens hét mega muziekspektakel van de Kromme Rijnstreek. De voorbereidingen voor dit spektakel zijn alweer in volle gang. Opnieuw krijgt het publiek een geweldige show voorgeschoteld, ondersteund door een uitgebalanceerde geluidstechniek en een prachtige lichtshow. Het wordt weer feest!

De KersenProms start ook dit jaar met een echt voorprogramma. Aanstormend jong talent van Muziekvereniging Constantia uit Werkhoven krijgt als de 'Kersen Kids' voor het eerst een podium, onder begeleiding van het promsorkest. De hoofdact sluit vervolgens hier naadloos op aan met optredens van promsorkest Constantia uit Werkhoven, het combo en de zangers en zangeressen van Debby and the Deebies, Sebastiën Hoek en Benjamin Murck. Dit jaar worden diverse optreden spectaculair begeleid door Melissa O'Niel met haar paalstok act. Geen zwoel erotische dans maar pure topsport! Dit alles onder het moto 'het oog wil ook wat'.

Dit jaar zal er voor het eerst ook een echt koor meewerken aan de KersenProms. Bijna 20 stoere zeebonken van Piratenkoor Gein en Gek uit Wijk bij Duurstede zijn te gast. DJ Attack-Boys uit Werkhoven zal samen met het promsorkest optreden. Een mooie samenwerking met Nelson Beemer uit Werkhoven waarbij digitale beats samen zullen smelten met het orkest. DJ Attack-Boys zal er tevens voor zorgen dat u tijdens de pauzes ook lekker kunt swingen en feesten.3FM DJ Domien Verschuuren zal er tot slot voor zorgen dat de stemming er tot de laatste seconde in blijft zitten. Hij zorgt wederom voor één groot dampend feest met de nieuwste muziek, hits van nu en klappers van toen. Dat mag je natuurlijk ook niet missen!

Aanvang voorprogramma 19:30 uur, hoofdact 20:00 uur. Kijk voor alle informatie en de voorverkoopadressen op WWW.KERSENPROMS.NL

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie