Slotdag SV Odijk met Jumbo Zwaluwenjeugdactie levert recordbedrag op!

8 juni 2016 om 00:00 Sport

Zaterdag 28 mei was de Slotdag van SV Odijk. Dit jaar stond hierin de Jumbo Zwaluwenjeugdactie centraal. Deze eerste editie in Odijk voor kinderen met een spierziekte leverde direct een bedrag op van € 2.110,-!

Het bedrag werd door Loek de Knegt (coördinator Zwaluwenjeugdactie van de KNVB) zaterdagmiddag in ontvangst genomen. Voorzitter Vincent de Wit droeg de cheque symbolisch over aan Loek de Knegt. Voorzitter De Wit liet in zijn dankwoord blijken trots te zijn op het feit dat alle jeugdvoetballers van SV Odijk zich deze dag massaal hadden ingezet voor sportende kinderen met een spierziekte.

Tijdens de Slotdag werd de jongste jeugd onder andere vermaakt met leeuwenschieten. Daarnaast streden alle pupillen en juniorenteams om de penaltybokaal. Tot slot was er een mooie veiling, die werd geleid door burgemeester Hans Martijn Ostendorp. Mede door zijn inzet bracht de veiling alleen al meer dan € 450,- op. Aan het einde van de middag beloonde FC Utrecht de keepers van SV Odijk met een keepersclinic. Zo gaven zij nog een extra feestelijk tintje aan deze dag!

Al met al kijkt de organisatie van SV Odijk terug op een meer dan geslaagde Slotdag, met een prachtig bedrag voor het Prinses Beatrixfonds en stichting Spieren voor Spieren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie