NK Carrousel op Zilfia's Hoeve

31 mei 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

HOUTEN Carrousel rijden, een teamsport te paard met groepen van 12 of 16 combinaties in de ring. Geweldig mooi om te zien en dit kan zondag 12 juni op Manege Zilfia's Hoeve in Houten tijdens het NK Carrousel. Aan deze wedstrijd zullen 19 groepen deelnemen uit het hele land.

De wedstrijd begint 's morgens om 08:40 uur met als eerste de pony carrouselgroep van de Amsterdamse Manege uit Amsterdam. De prijsuitreiking voor de pony groepen zal om ongeveer 12:45 uur zijn. Na deze prijsuitreiking gaan om 14:00 uur de paarden strijden om het

Nederlands Kampioenschap. De paardencarrousel groep Zonnehoeve zal als eerste starten. Rond 18:30 uur is de prijsuitreiking, wie mag zich na deze dag Nederlands Kampioen Carrousel 2016 noemen?

Op de websitewww.zilfiashoeve.nl is de startlijst te vinden van dit NK, alle deelnemende groepen + de tijd dat zij starten zijn hierop vermeld. Voorhet publiek is het zeer de moeite waard om ook deze tak van de ruitersport eens te komen bekijken. U kunt dit doen vanaf de tribune of vanuit onze foyer. Carrousel is een echte teamsport met 12 of 16 ruiters en amazones. U bent van harte welkom en de toegang is zoals altijd gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie