5-jarig jubileum Gastouderbureau PoKo

30 mei 2016 om 00:00 Ondernemend

5-jarig jubileum Gastouderbureau PoKo!

De eerste maand 50 % korting op de bureaukosten en géén inschrijfgeld bij succesvolle bemiddeling: dit is hoe Gastouderbureau PoKo haar 5-jarig jubileum wil vieren in héél regio Utrecht!

Met bijna 35 jaar werkervaring op zak binnen kinderopvang en zorg heeft Liteke Terhaar meer dan ruime ervaring in professionele begeleiding van kinderen. Bovendien is ze zelf ook nog eens gecertificeerd praktijkopleider. Hierdoor kan ze gastouders en nanny's, - zogenaamde gastouders aan huis-, binnen eigen gelederen trainen. Natuurlijk worden óók zij door gastouderbureau PoKo in het zonnetje gezet tijdens dit jubileum!

Kennis en kunde

"Ik heb mijn rugzak ervaring gebruikt om een droom te verwezenlijken. Zo is Gastouderbureau PoKo 5 jaar geleden opgericht. Deze naam is ontstaan uit: PraktijkOpleider en KinderOpvang", aldus Liteke. De gastouders en nanny's hebben een ruim trainingsaanbod voor bijscholing. En ook de bemiddelingsmedewerkers volgen bijscholing. PoKo voert dan ook niet voor niets het keurmerk van het KNGO (KennisNetwerk Gastouderopvang). Dit houdt ook de eigen medewerkers scherp zodat zij (gast)ouders te allen tijde met raad en daad bij kunnen staan.

Informele dagopvang

Gastouderbureau PoKo is gespecialiseerd in laagdrempelige dagopvang in een informele sfeer, waar kinderen zich thuis kunnen voelen. De lijntjes zijn kort en PoKo blijft òòk betrokken nadat een kind een plekje heeft gevonden bij een gastouder of nanny.

Daarnaast is er véél persoonlijke aandacht voor zowel de gastouder, nanny èn ouder. Ook ouders krijgen gratis trainingen aangeboden en er worden regelmatig huisbezoeken afgelegd waarin opvang- en opvoedingsvragen besproken kunnen worden.

Jubilieumactie

Wie zich nog vòòr 10 juli inschrijft op de website: www.gastouderbureaupoko.nl betaalt géén inschrijfkosten. Bovendien krijgen ouders de eerste maand van opvang 50 % korting op de bureaukosten. Wij nodigen ook gastouders en nanny's uit regio Utrecht van harte uit om zich in te schrijven! Zijn er nog vragen? Bel of mail, het team van PoKo staat voor u klaar: info@gastouderbureaupoko.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie