Wat staat er op de raadsagenda?

27 mei 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK Raadsbijeenkomsten zijn er volgende week op zowel woensdag 8 juni, als op donderdag 9 juni. Op woensdag betreft het een speciaal Open Huis over de Strategische Agenda. Op donderdag is er een gewoon Open Huis met daarop volgend een raadsvergadering.

WOENSDAG Om 19 uur begint de avond met een informele ontmoeting in de hal van het gemeentehuis. Van 19:30 tot 21:30 uur is er een Open Huis vergadering over de Strategische Agenda met de mooie titel: 'Verbindend Vooruitzicht'.

DONDERDAG

Vanwege de overvolle agenda begint het Open Huis dit keer al om 19 uur. Met allereerst tussen 19 en 20:30 uur de veranderingen van de bestemmingsplannen voor Werkhoven, Odijk en Bunnik in het kader van de verkoop van snippergroen.

In een andere zaal wordt gelijktijdig vergaderd: over de beleidsnotitie het 'Organisatieperspectief 2021 en Veranderagenda 2016-2021'; over een extra bijdrage die nodig is voor de Regionale ICT Dienst Utrecht; en over de toekomst van de Biga groep.

Deze vergaderavond kent nog meer agendapunten: de presentatie van de Jaarrekening over 2015; de discussienota over de verplaatsing productieruimte de Veldkeuken; de presentatie Eerste berap 2016 en Kadernota 2017-2020; en ook nog eens een Technisch overleg met daarin de planschade als gevolg van het sluiten van de spoorwegovergang Groeneweg; en de financiële compensatie Hof van Bunnik.

RAAD De raadsvergadering van donderdag 9 juni start pas om 22:30 uur heeft als hamerpunt de nieuwe Huisvestingsverordening en als debatpunt het Beleidskader subsidiebeleid.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie