ME1 van SV Aurora helpen KIKA

23 mei 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Zaterdag 21 mei waren de meiden van de ME1 van SV Aurora uitgenodigd om mee te doen aan het 5de Robert Mars Toernooi in Beesd. Dit toernooi wordt gehouden ter ere van Robert Mars die helaas veel te jong op 10 jarige leeftijd is overleden aan kanker. Alle opbrengsten van die dag komen ten goede van KiKa.

De meiden van Aurora wilde ook hun steentje bijdragen en zijn het dorp in gegaan om bij zoveel mogelijk huishoudens lege flessen op te halen. De shirtsponsor 'Bike store Houten' had beloofd het opgehaalde bedrag te verdubbelen. Niet alleen lege flessen werden gedoneerd, maar menigeen gaf ook geld in contanten voor KIKA, een warme bijdrage van vele Werkhovenaren.

Ook werd er hard gezocht naar bedrijven die de meiden nog wilde sponsoren.

'Huuraanbod.nl, Frank van Echtelt realisatie en realisatiesupport.BV, Van Schaik Zeist, JK Car Care, Wielen en de Leeuw, Kwalitaria Frank Wennekes, Hoenson office print en Kamet Trading BV wilde hier graag aan mee werken.

De dag zelf was zeer professioneel georganiseerd en heel indrukwekkend. "om kippenvel van te krijgen" werd er door vele gezegd. Na vele spannende potjes damesvoetbal hebben de meiden hun cheque van maar liefst 1640,10 Euro overhandigd aan de ouders van Robert Mars. De ouders waren sprakeloos van deze bijzonder actie en bedankte de meiden met een grote groepsknuffel.

Uiteindelijk zijn de meiden van Aurora geëindigd op een mooie 4de plaats en ontvingen zij uit handen van Sean Klaiber (FC Utrecht) de sportiviteitsprijs.

De totale opbrengst van het Robert Mars toernooi was 25.000 Euro en dit mooie gedrag is einde van de dag overhandigd KIKA.

Deze bijzondere dag werd in Werkhoven afgesloten met een barbecue gesponsord door slagerij Vernooij.

Zie Facebook voor meer foto's https://www.facebook.com/Robert-Mars-Toernooi

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie