Filmhuis Odijk 3 juni: HER

22 mei 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Deze film gaat over een man die verliefd wordt op een computerstem. Of gaat dit juist over de vraag wat liefde eigenlijk is? Kom het zien en oordeel zelf.

Twombly is een eenzame man, zijn relatie is net over, en hij slijt zijn uren bij een bedrijf dat namens mensen liefdesbrieven schrijft. In zijn eenzaamheid besluit hij een besturingssysteem te installeren dat met een vrouwenstem tegen hem praat en naar mate de tijd vordert intelligenter wordt. Hij ontmoet in "Samantha" de ideale vrouw, die hem adviseert, zegt wanneer hij uit bed moet en aan het werk moet gaan en die hem troost op momenten dat het hem tegenzit.

Her is een kleine, gevoelige, uitdagende en modern vormgegeven film over de ontwikkeling van verliefdheid in een angstaanjagend dichtbije toekomst.

Vrijdag 3 juni om 20.00 uur in de Schoudermantel in Odijk. Kaarten kosten 6 euro en zijn in Odijk verkrijgbaar bij Slijterij Barrique. In Bunnik bij Eat&Joy. In Werkhoven bij bakkerij Sjaak Doeleman.

Wilt u op de hoogte blijven van de geplande films? Meldt u aan voor de mailinglijst via info@filmhuisodijk.nl - zo krijgt u als eerste bericht! Kijk ook op www.filmhuisodijk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie