Bunniks Mooiste 2016

17 mei 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

Inschrijving Bunniks Mooiste 2016 vanaf 1 juni a.s.

Op 3 september vindt weer het leukste hardloopevenement in de regio plaats: Bunniks Mooiste 2016.Je kunt je vanaf 1 juni inschrijven via www.inschrijven.nl. De voorinschrijving loopt tot en met dinsdag 30 augustus 2016. De organisatie adviseert om je snel in te schrijven. Er is namelijk maar een beperkte na-inschrijving mogelijk en het aantal deelnemers groeit nog elk jaar.

Bij voorinschrijving vóór 21 augustus 24.00 uur wordt je voornaam op het startnummer vermeld. Dit jaar is het voor het eerst ook mogelijk een fraai Bunniks Mooiste T-shirt aan te schaffen. Een afbeelding hiervan is te vinden op de website van Bunniks Mooiste.Ook dit jaar zijn de afstanden 1 en 2 kilometer voor de kinderen en 6 en 12 kilometer voor de volwassenen. Het start-/finishterrein is weer het dorpsplein aan de Langstraat. Let op: de aanvang van het evenement is een uur eerder dan voorgaande jaren: vanaf 17.00 uur.

Teamloop

Altijd al eens met je familie, vrienden, buren, collega's of sportteam de strijd aan willen gaan? Dit is je kans! Je kunt je als team opgeven, bestaande uit 4 tot 6 lopers. Jullie gaan dan samen de strijd aan bij de 6 kilometerloop. Je loopt met jouw team tegen andere teams: een wedstrijd binnen een wedstrijd. Bij de teamwedstrijd worden de 4 "gewogen" beste scores van een team bij elkaar opgeteld.Het team met de hoogste teamscore gaat met een fraaie beker naar huis. Daag je familie, vrienden, buren, collega's of teamgenoten uit, bedenk een leuke naam voor je team en meld je aan voor de teamloop van Bunniks Mooiste!

Vrijwilligers

Om een evenement als Bunniks Mooiste te laten slagen zijn vrijwilligers onmisbaar. De hele organisatie wordt gevormd uit vrijwilligers. Het is ook mogelijk om middels maatschappelijke stage een bijdrage te leveren aan Bunniks Mooiste.Meehelpen als vrijwilliger aan 'Bunniks Mooiste'?

Wil je je steentje bijdragen aan dit evenement? Het maakt niet uit wat je wilt doen, hoeveel tijd je beschikbaar hebt, wanneer je wilt/kunt helpen. Alle hulp is welkom! We kunnen circa 100 vrijwilligers gebruiken: vóór, tijdens en ná het evenement. Vind je het leuk om mee te werken aan de 10e editie van Bunniks Mooiste op 3 september 2016, en ben je ouder dan 16 jaar? Je bent van harte welkom! Meld je dan aan via het aanmeldingsformulier op onze website, www.bunniksmooiste.nl. Ook bestaat de mogelijkheid om je hiervoor op te geven bij onze stand op de Bunnik Fair op zaterdag 11 juni a.s.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie