Slotdag SV Odijk met Jumbo Zwaluwenjeugdactie!

2 mei 2016 om 00:00 Sport

Dit jaar organiseert SV Odijk op zaterdag 28 mei de Slotdag met een extra actie voor kinderen met een spierziekte die toch willen sporten in de vorm van de Zwaluwenjeugdactie!

De slotdag is al jaren bekend bij de leden die voetballen bij SV Odijk. Het is een dag waarop het afgelopen seizoen wordt gevierd door een afwisselend parcours voor de jeugd en festiviteiten in de avonduren voor de senioren. Dit jaar wordt dat parcours voor de jeugd voor het eerst uitgebreid!

Jumbo Zwaluwenjeugdactie

Alle kinderen van Odijk (ook degene die niet lid zijn) die 4, 5 of 6 jaar oud zijn, worden uitgenodigd mee te doen aan het BAMBINO-slotdagparcours. Dit jaar is daar het Leeuwenschieten aan toegevoegd. Van iedere deelnemer wordt € 3,- gevraagd om aan het parcours en het leeuwenschieten mee te doen. We beloven dat elk kind met een cadeautje de ochtend blijft herinneren. De start van het programma is 10.00 uur. Daarnaast doen alle pupillen en juniorenteams doen mee aan de Jumbo Zwaluwenjeugdactie Penaltybokaal. De voorrondes zitten in het slotdagparcours, de finales zijn vanaf 12.00 uur.

Tot slot is er een prachtige veiling tijdens de slotdag. Zo heeft de KNVB drie plaatsen voor kinderen tot 140 cm en twee begeleiders ter beschikking gesteld, die tijdens de opening van het nieuwe voetbalseizoen tijdens de wedstrijd om de Johan Cruyff schaal mee het veld op mogen! Ook worden er wedstrijdballen van het Nederlands Elftal geveild en kan er geboden worden op een weekend lang Volvo C70 Cabrio rijden. Tussen 12.00 en 14.00 uur zullen zowel de finales van de penaltybokaal als de veiling plaatsvinden. Wil je meer weten over deze actie en de rest van het slotdagprogramma? Check dan: www.svodijk.nl!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie