Inkopen doe je samen!

29 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

ODIJK De gemeente Bunnik organiseert, samen met de Bunnikse Handel en Industrie Kring (BHIK), op 18 mei vanaf 19:30 uur een bijeenkomst voor lokale ondernemers over aanbestedingen bij de overheid in het algemeen, en het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de gemeente Bunnik in het bijzonder. Aanleiding voor deze avond is de gewijzigde aanbestedingswetgeving en het vernieuwde Bunniks inkoop- en aanbestedingsbeleid, waarin het lokale bedrijfsleven nadrukkelijk een plek heeft. De avond vindt plaats in het gemeentehuis.

Op 18 mei geven Rianne Bouhuijzen en Karin van Jaarsveld, inkoopadviseurs bij de gemeente Bunnik, inzicht in het gemeentelijk inkoop- en aanbestedingsbeleid. Ze geven ondernemers informatie over de aard van de opdrachten, de procedures, de drempelbedragen en het belang daarvan. En zij leggen uit hoe de gemeente zijn leveranciers kiest. Daarnaast verzorgt Octavia Siertsema, aanbestedingsspecialist en schrijfster van 'Handboek Inschrijven op Aanbestedingen' een presentatie over de mogelijkheden en kansen binnen de aanbestedingswet- en regelgeving. Zij deelt haar eigen ervaringen als tendermanager, geeft antwoord op vragen als: hoe pakt een ondernemer een aanbesteding aan, waarop moet hij letten, wat zijn de do's and don'ts.

De avond vindt plaats in het gemeentehuis, waar u vanaf 19.30 uur kunt inlopen. Om 20 uur verricht burgemeester Hans Martijn Ostendorp de opening. Na het inhoudelijke deel is er van 21.45 tot 22.30 uur een Netwerkborrel. Aanmelden graag via post@bunnik.nl o.v.v. 'Bijeenkomst lokale ondernemers'.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie