Bedenk naam voor appartement Kasteel Cammingha

26 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Kasteel Cammingha , het kasteel naast De Landgoederij aan de Kromme Rijn in Bunnik, beschikt naast een aantal vergaderruimtes en een trouwzaal ook over een volledig ingericht appartement. Het appartement is onlangs gerenoveerd en opnieuw ingericht, alleen een naam ontbreekt nog.

"Nu alle verbouwingen zijn afgerond, mist alleen nog een mooie, passende naam voor het appartement" vertelt manager Patrick van den Brink. "Wij vinden het leuk om onze relaties en mensen uit de omgeving hierin te betrekken en daarom hebben wij er een actie aan gekoppeld. Diegene die de leukste naam verzint, wint een overnachting in het appartement!" aldus een enthousiaste van den Brink.

Kasteel Cammingha

Kasteel Cammingha is een bijzonder kasteel dat dateert uit 1395. Het is momenteel een populaire locatie voor huwelijken, vergaderingen en bijeenkomsten in de kasteeltuin. Het appartement in het kasteel is uniek in de omgeving. Het heeft een woon/zitgedeelte, keuken, badkamer en aparte slaapkamer. Het appartement wordt ingezet als bruidssuite en als ruimte om in informele setting te vergaderen. Met het verbeterde comfort en stijlvolle uiterlijk is het zeker ook geschikt als logement of B&B.

Maak kans op een overnachting

"Wij willen graag dat de gasten zich thuis en op hun gemak voelen in het appartement" vertelt van den Brink verder "een leuke, passende naam mag daarom niet ontbreken!" Mensen kunnen tot en met 4 mei aanstaande hun suggestie mailen naar info@delandgoederij.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie