Stuurgroep Sportcoaches zoekt versterking

21 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

De Rijksoverheid betaalt een groot deel van de kosten. Om deze kans voor Bunnik niet verloren te laten gaan hebben in 2014 zes vrijwilligers de schouders eronder gezet. Inmiddels kan men dit jaar nog door met de coaches en voor volgend jaar ziet het er goed uit. De stuurgroep bestaat nu uit Jan Elissen (ouderen Odijk), Jeroen Straatman (Sportplatform), Ad Boïng (Sporthuis Bunnik), Andreas Geurtsen (Schoudermantel) en ondergetekende. Dat is wel erg Odijks.

OPROEP Men is op zoek naar vrijwilligers uit Bunnik en Werkhoven die toe willen treden tot de stuurgroep. De leden houden hun ogen en oren open en signaleren in het dorp waar ze wonen mogelijkheden en kansen om oud en jong aan het bewegen te krijgen. Daar kunnen de Buurtsportcoaches aan het werk geet worden. Als lid van de stuurgroep ondersteun je en coach je als lid de buurtsportcoaches, overlegt met de gemeente en zoekt samen met de andere leden naar fondsen. Daarvoor wordt eenmaal per zes weken vergaderd en natuurlijk is het leuk om zo nu en dan bij een activiteit te gaan kijken. Een vrijwilligersvergoeding is bespreekbaar. Pak deze kans voor je eigen dorp!

Voel je hiervoor en heb je een achterban, laat het dan weten. Weet je iemand voor wie het is: stuur deze mail gerust door! Belangstellenden nodigen we graag uit voor een gesprek om samen te beoordelen of het klikt, je iets toevoegt aan de stuurgroep en je het zelf ziet zitten om je hier voor in te zetten.

Alles over de buurtsportcoaches lees je op/www.bunnikbeweegt.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie