Tuinderij Amelis'Hof open deuren

21 april 2016 om 00:00 Lokaal nieuws

BUNNIK Tuinderij Amelis'Hof opent haar poorten weer op zaterdag 30 april. Er is een rondleiding en bijenlezing en er zijn kinderactiviteiten.

Na de wintersluiting opent tuinderij Amelis'Hof haar poorten weer voor bezoekers. Zaterdag 30 april van 10.00-15.00 uur liggen de smakelijkste verse groenten & kruiden

weer op de marktkraam, te weten rabarber, raapsteel, radijs, bosui, bosknoflook.

Op biologische wijze verbouwen we vele groenten, fruit, kruiden en bloemen in de historische kas en op de eeuwenoude moestuin van Oud Amelisweerd. Het is een prachtige plek waar vele mensen komen genieten en ontspannen.

Programma;

14.00 uur, rondleiding door tuinder Michel Smits

15.00 uur, bijenlezing door imker Marius Woensdregt van www.deguldenraat.nl

12.30-14.00 uur, doorlopend: Pluk je pannenkoek; kom bakken en proeven van groene look zonder look pannenkoeken. Nienke van de Berg van Studioraap.nl neemt je graag mee op wild pluk avontuur! voor kleine en grote natuurlijke fijnproevers. Vanaf 8 jaar - jonger met begeleiding| kosten: 2 euro per pannenkoek.

Sinds 1981 zet tuinderij Amelis'Hof zich in voor stadslandbouw. Tijdens winkelopeningstijden kan je bloemen plukken en genieten van deze prachtige plek midden in Amelisweerd, er staat thee klaar, we beantwoorden alle vragen of we oogsten nog een vers kropje sla voor je.

Kortom, allerlei mogelijkheden om te zien, leren en ervaren hoe groenten, kruiden en bloemen groeien en smaken!

Tuinderij Amelis'Hof Koningslaan 9a Bun nik, tel: 030-2517707 info@amelishof.nl www.amelishof.nl

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie